Linkin Park - Somewhere I belong


Tonight we're going hard

Ke$ha - we R who we R

Bara en liten låt jag har fassnat för ju nu :)

Tjabba.. Sitter med en tallrik spagetti men vill inte äta, är inte direkt hungrig. Well.. Jag och Emi (sov över) tog bussen med Kyoma och Elin w. Emi hade engelska och jag skulle till bilden, Kyoma också. Jag och Kyoma blev klar med våra bilder och tog bussen mot stationen. Jag gick hem till Emi sen mötte vi Nadine Fanny och Elin Broomé för att åka till älvsjömässan. Vi gick runt där i några(?) timmar. Just nu vet jag bara ett gymnasium som jag skulle kunna tänka mig att gå i, men förra årets intagningspoäng är för höga :( Alltså, de kan ju ha sänkt dom och jag hoppas på häjning i vissa betyg, men det känna som att det går neråt.. Ubg är egentligen bra men vill inte gå i den skolan.. :P Aja, sen åkte vi till stan för att äta på donken, där av att jag inte är så hungrig. Vi åkte hem och har suttit och kollat i gymnasieguiden eller vad den heter och funderar på om jag ska gå nån datainrikttad linje..? Typ natur med data eller media. Kan det vara något? Gud, jag får bara panik. Jaja, jag ska väl ta och göra klart elevdokumentskiten och skriva en del på NO uppsattsen. Om jag hinner, ska jag kolla efter fler gymnasium. Sen måste jag duscha. Jag vill ju kolla på att top model avsnitt jag har missat också.. Oj oj. Det var lite för mycket kanske. Men ses, har saker att göra.
PUSS&KRAM


Rihanna feat. Drake - What's my name?


Panik

Det är på riktigt nu. Jag måste bestämma mig. Men vad ska jag välja? Panik.


.

Tears are just words you can't seem to express any other way    


bästavän

Emi, det känns som att du får veta hur mycket du betyder för mig alldeles för sällan. Det är synd för du betyder mest för mig. Du är det finaste jag vet och du kommer alltid att vara min number one. Vad du än gör så är du underbar, i alla lägen. Det finns inget illa man kan säga om dig. Det går inte. Vet du hur mycket jag saknade dig när du var borta i Japan, i 1 månad(!)? Så jävla sjuukt mycket. Det var svårt att vara utan dig en så lång period. Jag är inte van att vara utan dig så länge, det kändes så tomt. Jag känner mig inte hel utan dig, för när jag är med dig så blir vi ett. Vi är oslagbara, ingen kan någonsin mäta sig i våran vänskap. Om du behöver någon så vet du att du alltid kan komma till mig, när som helst. Vilken tid, vilket väder. Du är alltid välkommen till mig, hemma hos mig. Det vet du. Det finns inga ord i världen som kan beskrivas med din underbarhet. Det jag försöker säga är att du betyder så obeskrivligt mycket och jag älskar dig mest. Du är bäst ♥

Chester See - God damn you're beautiful



Tjabba

Hej ...
Jag kom hem från thailand igår. Jag gick till skolan och mötte mina kära vänner och gick på sista lektionen. Efter skolan väntade jag, Amelie och Kyoma på Emi. Vi tog bussen mot jakan och vi gick till Emi där hon packade eftersom vi skulle sova hom Ami, fast Kyoma gick hem. Sen gick vi hem till mig där jag packade och se ngick vi hem till Amelie där vi lämnade våra saker. Senare åkte vi till kista och såg på Harry Potter 7 del 1. Filmen var bra. Vi åkte till Ami och hade det bäst.
Idag vaknade vi ganska sent(?) Och jag och Emi gick från Ami för en stund sen. Emi gick till Daniel och kommer hit sen :)
PUSS&KRAM

Btw. jag känner mig efterliven med musiken

RSS 2.0