Vad ska jag ha för rubrik?

Hej alla, det var längesen. Som jag skrev i inlägget innan så bor jag hos Emi just nu och ska göra det i lite mer än en vecka till. Ni kanske tycker att det låter konstigt att jag ska bo här, men för mig känns det inte konstigt alls då Emis familj är som min också. Jag åt för en stund sen och kollar på family guy just nu. Ska ta och göra engelskan också, om jag orkar. Maten var förresten jättegod, som vanligt hemma hos Emi :).
Ehm, igår var vi hos Daniel från typ 6(?) till 11 på kvällen ungefär. Vi kollade på Saw 1 & 2. juuste. Jag åkte in till stan och hämta våra reserverade biobiljetter till Saw 3D  :D  kommer bli gryyymt. Jag och Emi = Saw :D. Men dom är så jävla bra, filmerna.
PUSS&KRAM

Top model!

Spring mot tv:n. Kanal 3! :)

Ingen NO

Som rubriken säger såhade vi ingen NO, egentligen. Alltså våran NO-lärare är typ sjuk tror jag. Men istället fick vi uppgift att göra några uppgifter i boken, och det är ju inte så farligt. Jag har vfortfarande inte gjort klart dom, hehe, har dock typ bara 3 kvar, det är ju inte värsta. Men ja, iallafall. Imorgon åker familjen(förutom jag) till Thailand. Jag kommer åka dit om 2 veckor men så länge så bor jag hos Emi. Sjukt najs! :)
PUSS&KRAM






Skola imorgon, jippie

S.C.H.O.O.L = Seven Crappy Hours Of Our Lives.
C.L.A.S.S = Come Late And Start Sleeping.
H.O.M.E = Hours Of My Entertainment

Skola imorgon. Ska ta och lägga mig. Ses imorgon! Puss

On the brightside

Kom hem från centrum för ett tag sen.
PUSS&KRAM

Varning för dåligt ljud!

Badade för ett tag sen och var sjukt seg på att välja kläder. Snart kommer amelie hit och då går vi till centrum. :) Inläggen blir väldigt korta även om jag vill skriva. Men vad ska man skriva om man inte har någoting vettigt att skriva? Jo, man skriver det första man kommer på. Typ, som jag gör nu. Nä, nu ska jag inte skriva massa skit utan ni får ha en fortsatt trevlig dag så slänger jag in en låt också.

Metro Station - Kelsey

twitter.com/aawk

Söndag. Skitskönt! Är trött fast jag vaknade ca för 3 timmar sen. Ska ta ett bad strax. Ses senare ♥


Saturday

Hej hej :)
Igår sov Emi och Amelie här. Vi köpte ganska många delicatobollar och sånt. Sen så lagade tacos till middag. gött :D. Vi hade det sjukt najs, som vanligt :). Emi gick nyligen och Amelie ska gå senare sen vet jag inte vad jag ska göra, vi får väl se.
PUSS&KRAM


Daniel Adams Ray - Gubben i lådan



I love my girls :D



What is on your mind?

Hej hej. Idag var skolan skittråkig. Kändes dock inte så lång som den brukar göra, det är ju våran längsta dag idag. Ville skolka från svenskan först... Jag hade värsta rethosta på spanskan och matten. Herregud. Kunde inte prata. Btw, jag fattar inte att man äter pannkakor til lunch. Är det bara jag eller? Alltså jag ser det mer som en efterrätt eller något. Aja. Nu ska jag inte babbla om onödiga grejer. Här får ni en lååt :D


Olly Murs - Please don't let me go

God natt

Jag kommer nog bara skriva god natt inlägg nu :)


God natt mina kära


från och med du

Hej :))))))
alltså jag orkar inte skriva, läs emis blogg istället.
PUSS&KRAM



Vadå SO-prov imorgon?


Emi kolla :D

 

Haha kolla bilden jag hitta. Btw vill ni höra en historia jag hörde här omdagen? Kommer inte exakt ihåg hur den går men nåt i den här stilen;

Det var en gång 2 kycklingar som skulle gå över en väg. Då kom en lastbil och den ena kyckligen kom inte över. För den hade aids. Hahaha skit kul när jag hörde den :)

Ps. Persika.


right now.

Talking on the phone with bästis


Random picture.

Jahaja. Idag samlade vi som sagt in pengar till världens barn som jag har nämt några gånger. Jag fick inte in så mycket direkt. Men orkade itne anstränga mig värsta.. xD Det räcker med Malin som håller på. Nä, men vi får se om jag får in litemer pengar sen :)



Världens barn

Nu ska jag ut och samla in pengar till Världens Barn. Har ingen skola idag. Önska mig lycka tiiill? :)

Hej hopp

Hej hej.
Emi var skit gullig och fixade min design. Tack så mycket bästa! :D
Alltså nu är det så att jag har varit med emi idag :)och vi hade det galet kul som vanligt. oooch... nu måste jag stänga av datorn. Syns imorn.
Imorgon ska jag btw samla in pengar till världens barn. Hm..
PUSS&KRAM




Hej

tja, hinner inte blogga. måste läsa eng+svara påfrågor. Ja, NU
PUSS&KRAM


Igår

Hej hej. Igår träffade jag några från klassen och det var kul. :) Nu ska jag lägga upp en låt som jag inte kunde lägga upp igår eftersom min blogg daaampa.


-

VARFÖR DAMPAR MIN BLOOOGG?


RSS 2.0