I just wanna stop your heart

Okej.. Idag vaknade jag faktist vid halv två! Sen så råkade jag somna om till tre. Inte vid fyra iallafal. Snackade i telefonen med bästis igår till halv sex(!). För ja, det är ju så vi rullar ;) Haha, det där uttrycket är så fult så att det blir coolt. Håller ni med? Iallafall.. Idag så gick jag till centrum för att snabbt kolla på mellandagsrean. Hittade dock inget. Så jag gick till konsum och köpte glass och choklad, haha! Ja.. Sen gick jag hem och åt mat. Satt på datorn och tvn. Ringde Emi en snabbis. Ja, vilken rolig dag. Nä, inte riktigt va? Men det har varit skönt kan jag säga.  Nu har jag inge tmer att säga.
Puss på rumpan!


tisdag

Jag vaknade klockan 4 idag. Nördade Wii och såg att jag missat 100 samtal och sms. Mhm. Och nu ser jag att klockan snart är 1 fast jag trodde att den var 9. Uuhh.... Jag måste sova tidigare. Så puss på er!


Shawoh

jag ska duscha. sen ska jag träffa emi igen. puss :D

The best 30 seconds in my life


Så fin..


Keri Hilson - Pretty girl rock



Keri Hilson spelar olika kändisar i videon. Har dock inte listan, men det var bland annat Donna summer, Janet jackson, hon från dream girls öh.. ja. Kommer inte ihåg de andra :P den sista är i alla fall hon(i början av 2000). Alla kändisar var kända på olika decennium. Ja.. Jag tycker låten är ganska bra.  

Sliten.se



Ja, som vanligt när jag känner mig trött, sliten etc etc så gör jag alltid sådär med mitt hår, om ni ville veta! Är skit törstig så jag hämtade etn pepsiflaska :D Jag känner mig väldrigt trött i kroppen ni. Ska logga ut från datorn så kanske jag kan somna tidigt idag? Jag vaknar inte ens av mitt alarm, så kommer min 9-åriga lillasyster in i mitt rum
-Ska inte du gå upp nu?
-... Va.. öh.. oj, ja..
- För jag kunde höra alarmet ända in till mitt rum.
Lyckat anna (Y) fan vad jag är döv. Varför kan jag inte höra ett alarm med en skirjobbig låt på hög volym medan jag kan höra min syster gå in i mitt rum? Skumt det där asså. Som när jag e ensam så vaknar jag runt 1. När jag e med kompis vaknar jag väl.. 11? Om vi inte sitter uppe hela natten B-)

I alla fall... Idag slutadet vi tidigt från matten, typ vid 10? Jag, Emi och Amelie tog samma buss och gick hem till Emi. Vi spelade kort :) åt lite, jag åt YOGHURT!, yeah. Sedan åkte jag in till stan idag med Emis brotha för han skulle också in till stan för att köpa julklappar. Jag fick även med mig ett par skur btw. När han var klar åkte han och jag stannade kvar för att köpa de sista grejerna. Fan vad trött jag var på tåget. Jag somnade :$ Bläää.. När jag kom hem åt och kollade på top model på youtube. Somnade medan jag tittade också.. :$ Kanske sova snart då? Aa.. fast nä :)

PUSS&KRAM

Guess what?

Åh, har inte varit så bloggsugen. Som ni kanske har märkt. Men aja!
jag har veeeeldi goda nyhätär! Jo det är så att de 4 musketörerna ska åka på kryssning i januari :D Yay, couldn't be happier ♥



Imörn ska jag åka in till stan with my beautiful besties. Yeah, have some christmas gifts left you know.. 5 persons! Merlins beard! Haha Ron(HarryPotter) :)
Jaja,  nu ska jag gå och dejta sängen. PUUUUUSS

Do you believe in destiny?

Lek med tanken lite nu. Vad tror du?
Does it happen for a reason? Or is it all just coincidences?


jag ska plugga. Vill inte sänka min i biologi.. sharå


Jag säger bara..



Bästa helgen på länge! Fan vad jag älskar oss.
Hoppas du har det bäst idag Nadine, inte längre fjortis ♥


favorit...

Band: paramore
tjej artist: rihanna
kill artist: Bruno mars typ :)

So hard for you to keep her

Hej. alltså... jag har skrivit ganska mycket idag.. så förvänta er inte mer :D Nä men jag har haft tråkigt idag.
Oså säger jag god natt med denne låut |
                                                         v


Rihanna ft David Guetta - Who's that chick?

Take a bullet straight trough my brain.

Jag bara tjöte och tjöte. Om NOn alltså.
Poss på loumphaaan

musik

Sean Kingston ft. Nicki Minaj - Letting go
(Fel länk :$)

Mohombi ft. Akon - Dirty situation <--- den spela sjuukt mycket på the voice har jag märkt.


Soulja Boy - Blowing me kisses

Detta fält måste fyllas i

Det känns som fredag :o Ville bara säga det.
Men visst är låten under braig? :)

B.o.B - Don't let me fall


Tjabba


Jag har klippt mig! Nä, skoja. Har uppsatt.

MÅSTE GÖRA KLART NO:N FAN! Känner mig lite stressad just nu. hehe.. Varför gjorde jag det ninte tidigare? -.-
Okej, ska göra så mycket som jag orkar resten av kvällen. Idag ringde kyoma mig och frågade mig om jag ville följa med på Klara Södra Gymnasium öppet hus och vi gick direkt till tågen efterom klockan typ var 5. Kom hem för lite mindre än en timme sen. Imorgon ska jag och Emi på Nackademin Öppet hus. Då hinner jag väl inte plugga så mycket heller. Btw så var Klara ett bra gymnasium. Bara 270 elever! Okej, sätt igång med pluggandet nu anna!


Shawoh

nu e jag sur. varför ska nån alltid ta duschen när jag ska använda den? -.- ¨
Alltså på riktigt. De senaste gångerna så har den varit upptagen. Stöörigt, eftersom de duschar seeegt. Nä, nu ska jag äta min marabou :(

Bara för att.

Dagens humör: trött
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens middag: hamgurgare
Dagens vill ha: :(
Dagens vill ta bort: skoldagen
Dagens dryck: oboy
Dagens klädval: jeans, linne
Dagens fråga: inbillar jag mig?..
Dagens saknad: vet inte riktigt...
Dagens vän: alla fina vänner <3
Dagens planer: Duscha, skriva NO
Dagens låt: Grenade med bruno mars

God natt



Ska gå och dejta sängen. Poss poss.
Har jag pluggat klart? Not even cloose.


Top model!

Hej nu har jag pluggat jätte mycket och ska se på top model, länge sen. innan jag åkte till thailand typ!
Cya

I'ma keep my head up, I'ma make it to the top

Jag vill gråta, i do.

Do we hit the ground


Just nu. Min webcam e ju i världskvalité för er som inte ser..

HEJ. Jag ville bara skriva något. Nu ska jag plugga vidare. Har nämligen matteprov imörn. Oså måste jag skriva klart No-uppsattsen. Snälla låt mig få ett mvg på den? (a) Nä men Den ska lämnas in senast om en vecka. Shit! Måste göra klart den. Jag som är så seg på att plugga. Hm. Well.

I helgen så var jag med min kära Emi ♥ I lördags åkte vi till stan och sedan till kista och köpte julklappar. Eller ja.. Jag köpte bara till en. Emi blev ju fan klar! :o Well well..  I Vi åkte hem till mig och sov där.Vi hittade en rolig kille. Oj vad han såg äldre ut än vad han är! Somna typ 3-4? På söndagen kollade vi på film och så. Sen pluggade jag resten av kvällen till svenska provet som vi hade idag. Det gick väl okej, hoppas jag. Fick även tillbaka en annan uppsatts. Den gick bra :) Tack för hjälpen ♥

KISSES

Standing in the light of your halo

Hej :)
Ja, idag har jag och Emi gått på ett öppet hus. Den skolan verkar bra ju, både för mig och Emi. Vi tänker inte gå samma linje/inriktning(vad är det för skillnad?) om ni undrade. Haha det var en fett rolig elev där som guidade oss. Haha, unik är väl det bästa ordet? Aja, när vi åkte hem köpte vi varm choklad som vi gjorde igår när vi också var på ett öppet hus. Imorn ska vi på ett till öppethus och då blir det säkert ännu mer varm choklad :D Btw så tabbade jag mig lite men skit det :)
Puss på el rumpo


btw, kolla vad facebook sa till mig. Jag menar, kolla vilka som är på bilden! De som betyder mest. Kanske inte Ronaldo men men.

Love The Way You Lie - MASHUP

Här är en mashup som Emi tipsade mig om för en stund sen. Förlåt uttrycket men jag har typ raped the repeat buttom. Så jävla bra :D Alltså gud det här är bara en av han grymma videos. Kolla hans youtube sida någon gång! youtube.com/KurtHugoSchneider


RSS 2.0