Tävling

Tourn.se har en bloggtävling där du kan vinna ett presentkort på 1000 kronor på H&M!

För att komma till tävlingen klicka in dig HÄR och följ reglerna. Lycka till!


<---

Se vad snäll jag är. Jag har fixat så att ni ser mina tweets på bloggen. Varför det är bra? Jo, för att brukar uppdatera den mycket oftare. Sen så kan ni som inte har twitter se mina senaste tweet här. Fast ibland kan dom vara ganska töntiga, men det kan ni ignorera. Jag skriver dem på engelskaockså, så det kan vara en del grammatiska fel, men det kan ni också ignorera, haha! :)
God natt nu sötsaker

Varje gång är som den första

Hej, jag vet att det är sent :)

Idag stannade jag kvar i skolan med bandet för vi skulle öva. (Det vi har på musiklektionerna). Tog bussen till stationen och åkte vidare till kista bästis. Hon köpte 2 tröjor och jag köpte mat :D kärlek till dig.

Dagens citat
Nadine: *ler* .. Jag är så kär! 

Naw :D

nuvarande favorit

I feel my temperature rising for you
There's just no way to describe it
It's true


The Audition - My temperature's rising

Ett till inlägg

Är så excited så att inlägget blev fett med tråkigt. Visst finns det vissa saker som måste fixas. Men det är iallafall bestämt nu. GRYMT NICE! Men ni vet ju vilka som ska med. Kyoma, jag, Emi och Nadine. Vi kommer ha så sjuukt jävla nice. Det vet jag. OM jag längtar. Ååh.. Som om man kunde längta mer efter sommarlovet...

Remeber, you are loved. 

:D :D :D :D

Guess what? WE'RE GOING TO HOLLAND! :D
Oh my god, oh my god, oh my god...


I got your call

Fan vad sur jag är på mig själv. Skulle ha pluggat SO för några timmar sen. Men har jag gjort det? Nej. Åh.. får inte faila på provet. Jag måste verkligen plugga, det är ju SO vi snackar om..

I want some more

Jag skriver detta inlägg enbart för att göra en person glad. Jag har en sak att erkänna, eller erkänna och erkänna. Jag har börjat lyssna på The Maine. Eller har väl smålyssnat på dom ett tag men idag så gick jag igenom ett av deras album. Wiie. Ja, det här är till dig Emi ;) This is just awesome

Fast när jag ändå håller på så kan jag väl ändå skriva. Idag efter skolan gick Emi, Nadine och Kyoma hem till mig. Vi pratate om Hollandsresan och massa annat! Faaan vad kul det kommer bli om det blir av. Fast de stannade inte så länge men trevligt var det ändå. Som alltid. Efter det... Ja, då sov jag typ. Haha! Standard. Men har hållt på med NO:n ett tag nu. Detta blir dagens sista inlägg.


DAGENS OUTFIT+JEANS (Jag hade inte sånt här hår i skolan..!)




I wear the biggest smile

Just nu sitter jag i sängen och skriver matintyget. Jag har nästan skrivit klart den, men fan vad kort den blev! Hm.. Får väl lägga till onädiga ord osv. så blir det säkert jättebra... Har ju musik"prov" imorgon och kan inte de olika ljuden. Varför? Jo, för att den sidan man ska in på "cannot be found" så aa. Det känns ju bra. Inte. Fast min lärare sa typ att jag kunde göra den någon annan gång istället. Så det är ju najs. 

Men någrfa goda nyheterna är att Hollandsresan med Kyoma, Nadine och Emi förmodligen kommer att ske. Fyfan vad grymt! 

Nä nu ska jag återgå till att skriva matintyget och plugga tilll musiken. Klockan är ju inte så mycket ändå... Puss på er




(bara en liten grej. Min cam är typ sänder eller något. Den vill inte öppnas.. )


The whole world will know

Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Jag ska strax sätta på TV:n och kolla på Top Model. Bara en liten kort uppdatering...

Justeee... Ett brev dumpade ner i min brevlåda idag. Gissa vad det var? Säsongskortet! :D


I try out a smile and I aim it at you

Jag vet att jag inte kommer sova nu, men jag säger god natt nu med den här låten!

Ellie Goulding - The writer (akustisk)

You're better of without me

Var med Emi idag. Kändes länge sen, så det var skit kul! Vi pluggade lite och kollade på The Notebook. Så jäävla gullig film..  Se den om ni inte gjort det. Hon gick för en timma sen ungefär. Nu ska jag bädda sängen och kanske städa! Iallafall plocka bort grejer från golvet, haha.

Jag ska nog göra mitt matintyg imorgon också. Den ska lämnas in på torsdag och jag vill inte skriva den på onsdag kväll som jag gjorde förra gången. Jag gjorde den inte ens då, alltså matdelen, skrev bara lite grejer..  Men fick iallafall VG på den så det känns ju ganska bra ändå.


16.08

är barnvakt. vet inte för hur länge. Jag kan inte skriva mer för ungen kommer dampa på tangenterna.. Ses!

!

jag försöker fixa en sak på bloggen men jag fattar inte hur. jag får lite damp här. ååååååh


01.04

Hej jag har inte lagt mig än :D  Ska äta nåt litet och borsta tänderna osv. God natt gott folk som förhoppningsvis redan sover ;) haha


ingen rubrik

Nu ska jag duscha sedan ska jag sova och eventuellt läsa. Har bara läst två kapitel så har inte riktigt kommit in i boken än. Men kanske berättar lite kort om den senare? PUSS

Chris Medina - What are words

Åh gud den här låten är så jävla fin! Jag vet att flera styckna har publicerat den här låten och är kanske lite efter, men bara ifall någon missat den. Lyssna på den om du inte gjort det. Underbar!


I've got the music, you've got the style

Är inte på blogg humör så ni får en video på en otroligt begåvad tjej. Hon är ju hur liten som helst men har nästan en röst som Christina Aguilera! Kanske lite överdrift, men lyssna själva bara ;) + så spelar hon grymt också!


Life is a beach and I am just playing in the sand

Resten av kvällen ska spenderas framför biologiboken. Bara en liten uppdatering för att få bloggen att bli lite mer intressant. Jag stänger av datorn nu så att jag inte distraherar mig själv med den. Juuste, FAN! Jag glömde köpa gottigott till provet imorn :(
Men puss på er.

Bara från ingenstans, visste ni att jag har en smilgrop? ;)))



Igår kväll

Igår kväll gick jag och Emi en låång promenad. Det var underbart skönt! Att gå i evigheter och bara snacka. Vi glömde typ ta bilder i slutet men här är dom vi tog. (förutom en bild som blev jättesuddig)



Detta fält måste fyllas i

Idag är det måndag. En tråkig jävla måndag. Men vad gör det? För Emi kommer senare ikväll! Hihi älskar den människan ♥ I skolan hände ingenting speciellt direkt. Hade lektioner och sånt ni vet. Efter skolan följde jag med Kyoma till bibliotket (det börjar bli standard) och senare kom Malin och Amelie. Vi gick hem tillsammans, förutom Malin då som bor åt andra hållet. Men nu sitter jag här alldeles ensam med håret uppsatt i en lurvig blå toffs. Haha, den är ful :( 


                                                           Och     så     en    random    bild


Happy :D

ÅH KOLLA vad amelie sa till mig.
THE HANGOVER part TWO! :D  Ååh, älska den den första filmen asså  :')

Klicka här för att kolla på trailern!


Haha se den :)


!

Bilden vill inte laddas upp men kolla vad jag hitta! Det är en artikel om världens yngsta mormor. Gissa åldern? 23!

Länk


tres lecciones canceladas hoy

HEJ! Idag när jag kom till skolan så ser jag att tre, ja, TRE! Av mina lektioner har blivit inställda. Då hade man liksom kommit till skolan i önödan kände jag.  Men som tur var alla tre är innan lunch. Igår var ju engelskan inställd, också min första lektion, jippie. Men eftersom vi hade några timmar hål så gick jag jag hem till Amelie. Vi pluggade lite NO och åt lunch. Sen kom vi tillbaka och åt lunch med Kyoma :) Åt dock typ ingenting, en halv hamburgare. Lite ironiskt var det väl ändå att jag och Amelie åt hamburgare hemma hos henne?

Efter tha school har jag varit med kära Emi och pluggat. Men jag måste verkligen plugga mer. Har ju nationellt prov i NO på onsdag! Men ah, nu ska vi inte tänka på det för nu ska jag duuuscha :)


Bara för att.




centrum

Åh gud vad trött jag är! Efter skolan väntade jag och Kyoma på Emi och åkte till biblan för att låna om en bok. Så vi passade på att äta på Tasty's tror jag det heter. När jag kom hem, strax efter fem, somnade jag och vaknade halv åtta. Hehe. Nu är klockan halv nio. Jag som tänkte plugga idag. Men jag orkar verkligen inte. Tänker nog bara gå och lägga mig igen så att jag inte somnar så sent igen. Det är inte kul kan jag säga.

188607_1620553435610_1289650527_31464534_5584275_n_large

Du betyder!

Kort och snabbt innan jag går och lägger mig så vill jag bara säga att jag har en underbar person till bästavän och skulle inte klara mig utan henne. Känner ni inte henne så är det bara eran förlust. För det här tjejen är i världsklass! Och den här tjejen heter Emi. Jag älskar dig något otroligt hjärtat! ♥


Haha, vi i ett nötskal. Emi, tänker du på något speciellt när du ser bilden? ;)

Finally I'm seeing everything clearer

Jaha, första dagen på på veckan. Känns ju skit bra! Eller precis tvärtom. Men dagen har varit rätt okej ändå förutom att jag hade missuppfattat till vilken sida man skulle läsa till i klassens gemensamma bok. Jag läste till 104 istället för 140. Haha fail! Och nu ska vi läsa till typ sida 190 Kul! Men det är lungt för boken är faktiskt ganska bra. Vi läser Sandor/slash/Ida.
Jag sov inte direkt så bra, somnade vid 3-4 nånting. Har hört att flera också sovit dåligt, men hallå? Det har ju varit lov. Who can blame us. Men jag måste plugga matte också för jag råkar ligga typ 2 sidor efter(räknat från dagens planering) och vi har matte imorgon och vill inte ligga ännu mer efter. För övrigt så har jag haft en sån där bad hair day. Buhu.

knasbilder.


Even the stars refuse to shine

Gud vad jag inte är på blogghumör. MEN jag är ju så snäll och gör ett ändå, för det känns som att det behövs. Idag är det sorgligt nog den sista dagen på lovet. Men har haft kul och tagit det lungt. Nu ska jag städa rummet till musik. Hörs kanske senare, troligtvis inte men aa. Och bara för att inlägget inte ska vara så tråkigt så slänger jag in en random bild. Ha en fortsatt trevlig dag allihopa

Gtlvdn9xary_large

RSS 2.0