Sliten.se



Ja, som vanligt när jag känner mig trött, sliten etc etc så gör jag alltid sådär med mitt hår, om ni ville veta! Är skit törstig så jag hämtade etn pepsiflaska :D Jag känner mig väldrigt trött i kroppen ni. Ska logga ut från datorn så kanske jag kan somna tidigt idag? Jag vaknar inte ens av mitt alarm, så kommer min 9-åriga lillasyster in i mitt rum
-Ska inte du gå upp nu?
-... Va.. öh.. oj, ja..
- För jag kunde höra alarmet ända in till mitt rum.
Lyckat anna (Y) fan vad jag är döv. Varför kan jag inte höra ett alarm med en skirjobbig låt på hög volym medan jag kan höra min syster gå in i mitt rum? Skumt det där asså. Som när jag e ensam så vaknar jag runt 1. När jag e med kompis vaknar jag väl.. 11? Om vi inte sitter uppe hela natten B-)

I alla fall... Idag slutadet vi tidigt från matten, typ vid 10? Jag, Emi och Amelie tog samma buss och gick hem till Emi. Vi spelade kort :) åt lite, jag åt YOGHURT!, yeah. Sedan åkte jag in till stan idag med Emis brotha för han skulle också in till stan för att köpa julklappar. Jag fick även med mig ett par skur btw. När han var klar åkte han och jag stannade kvar för att köpa de sista grejerna. Fan vad trött jag var på tåget. Jag somnade :$ Bläää.. När jag kom hem åt och kollade på top model på youtube. Somnade medan jag tittade också.. :$ Kanske sova snart då? Aa.. fast nä :)

PUSS&KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0