Everybody live like it's the last day you will ever see

FATTAR NI ELLER?! Imorgon åker jag och Emi och ser på PARAMORE! Det är gaaalet! Jag fattar det inte själv. Paramore!


Hej utbrott. Men ja, ni fattar väl att jag är excited? Kommer bli så jäävla grymt. Kom precis in, var nyss ute med Emi, Jocke, Joel och Secko. Igår såg vi 4 musketörer på Harry Potter och Halvblodprinsen (6) hemma hos Amelie. När filmen var slut gick vi ut med samma folk som idag. Var ute till kvart i ett då Nadines buss gick. Vi tre stannade kvar och sov över hos Amelie.

När vi vaknade åt vi frukost och sånt. Emi gick ganska tidigt, men jag och Amelie åkte in till stan strax där efter för att köpa present till Malin. Åh! Jag som måste spara pengar nu. Kuuul. Men vad gör man inte när någon fyller år. Hittade även en jeansjacka till mig själv. Hehe, jo jag vet, men den kostade bara 250 kr (!)  på rea och den satt perfekt. Så jag är helnöjd. Köpte även en tubkjol, eller vad det kallas för. 45 kr gick den på. Så det blev inte så dyrt iallafall.

Nu ska jag börja packa och allt inför resan imorgon. SHIT! Jag är skitglad :D Vi kommer ha så jävla awesome. Hoppas ni blev glada för det långa inlägget.. Puss på er nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0