Hard Candy

Hallå där :)
Asså jag vill bara säga att jag har sett Hard Candy(drama/thriller) med Nadine idag. Den är inte en film jag rekommenderar, inte Nadine heller. Den är bara helskum. Jag fatta inte varför den heter "Hard Candy", eller varför hon står i en sån där björnfälla eller vad det är. Tjejen behöver ju åka in på mentalsjukhus! xD Asså hon e helt wicked.
Med andra ord... DÅLIG!

Handling - Taget ur Wikipedia

Filmens historia är baserad på händelser från Japan där det rapporterats att skolflickor har sökt upp och överfallit nätanvändare som sökt kontakt med minderåriga flickor. Fjortonåriga Haley kommunicerar med den 32-åriga fotografen Jeff i ett chatforum på nätet. Jeffs fyndiga formuleringar verkar fungera för Haley går med på att träffas på riktigt.

Haley verkar balanserad, oskyldigt flörtig och poserar gärna erotiskt framför kameran. Jeff ser Haley som en lyckoträff, men han har minst sagt missbedömt läget.

För Haley har precis påbörjat sin djävulska plan för att avslöja Jeff som pedofil. Han kommer att få sig en behandling han aldrig någonsin kommer att kunna glömma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0